The Basic Principles Of ثبت شرکت

بعد از روشن کردن تکلیف شعب شرکت و سمت اشخاص در آن, باید به سراغ تعیین سال مالی شرکت بروید و در مرحله بعد فرم مربوط به ‌صورتجلسه را تکمیل کنید.

ثبت شرکت در ایران به دو دسته تقسیم می شود که یه شرح زیر می باشد:

شرکت سهامی خاص٫ اگر تعداد شرکاء بیشتری دارید و اینکه دایره فعالیت شرکتی که می خواهید تاسیس کنید بزرگ است؛ می تواند گزینه بهتری باشد.

در شخصیت های حقوقی ارکانی جهت اداره شخصیت حقوقی تعیین می شوند و شخصی به عنوان نماینده قانونی و تام الاختیار تعیین می گردد.

شرکت مختلط سهامی و غیرسهامی: در اسم شرکت باید نام حداقل یکی از شرکا ضامن درج شود همچنین عبارت (مختلط) باید بعد نام شرکت قید شود.

با توجه به عدم ثبت٫ نیازی به تعیین و استقرار اقامتگاه و تابعیت ندارند و موضوع فعالیت شرکت های مدنی غیرتجاری می باشد و همواره سود و زیان به نسبت سهم الشرکه هر شریک تقسیم می گردد.

در نام شرکت استفاده از چند حرف به عنوان حروف مخفف مجاز نیست

با این وصف آشنایی با انواع شرکت‌ها و مراحل ثبت شرکت پیش از هر اقدامی برای ثبت شرکت ضرورت دارد.

انعقاد قرارداد بین دو یا چند فرد و ایجاد قراردادی بین طرفین

کد اقتصادی ، دریافت کد اقتصادی ، سامانه کد اقتصادی ، پیگیری کد اقتصادی ، اخذ کد اقتصادی

به موازات این موارد می بایست به صورت اینترنتی طرح جامع مالیاتی اخذ گردد و بعد از تائید و ثبت آن (به ماده ۴۵ برسد) نسبت به اخذ کداقتصادی شخصیت حقوقی اقدام گردد.

در مرحله اول این شرکت، موسسان مقدمات ایجاد شرکت را فراهم می آورند.

*در صورتی که شرکت تعاونی مطابق اصول شرکت سهامی تاسیس شود، هیچ یک از شرکا نمی‌توانند در مجمع عمومی بیش از یک رای داشته باشند.

مدیریت این شرکت ها، به علت مسئولیت بالایی که شریک ضامن در برابر دیون get more info شرکت دارد، بر عهده شریک ضامن است. در صورتی که شرکای ضامن متعدد باشند، مدیریت شرکت بسته به قرارداد و توافق بین آنها خواهد بود.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *